Juridisk direktør i Forbrukerrådet ansatt i NBF

Publisert

portrett av tone molvær berset

Tone Molvær Berset. Foto: Gøril Furu

Tone Molvær Berset er ny advokat i NBF. Hun startet 1. mai, og kom fra stillingen som juridisk direktør i Forbrukerrådet.

- Allerede før hun begynte visste vi at Tone var en stjernesignering, og hun har levert den korte stunden vi har hatt henne hos oss. Tone sin kompetanse og erfaring vil være til stor nytte for bilbransjen, sier Knut Martin Breivik, leder Drift og utvikling i NBF. – Hun er allerede godt i gang med både viktige overordnede saker og rådgivning til medlemsbedriftene, legger Breivik til.  

Tone har jobbet som juridisk direktør i Forbrukerrådet siden 2019, og ledet juridisk avdeling og advokatordningen i den stillingen. I den funksjonen jobbet hun blant annet med klagenemder, standardavtaler, høringer og tjenesteutvikling, også med ansvar for utvikling av forbrukerretten. Fra 2011 til 2019 var Tone juridisk direktør i Samfunnnsbedriftene.  

-  De første ukene har vært morsomme. NBF jobber i et interessant fagfelt, og kombinasjonen av å ta bransjeansvar og individuell juridisk rådgivning oppleves som svært givende, og utfordrende. Jeg har mye å arbeide med, og sammen med alle kollegaene opplever jeg at vi bidrar positivt for det enkelte medlem og for bilbransjen, sier Tone Molvær Berset.