Bilbransjens Trivselsundersøkelse sendes ut uke 42 - 2024

to mekanikere smiler

Foto: NTB

Norges Bilbransjeforbund (NBF) og Bilimportørenes Landsforening (BIL) sender snart ut ny trivselsundersøkelse til alle sine medlemsbedrifter for å kartlegge spesifikke arbeidsmiljøområder i bransjen.

Undersøkelsen er den samme som ble gjennomført våren 2022 og høsten 2023. Den er utarbeidet i samarbeid mellom NBF, BIL og ekstern leverandør Moment. Resultatene fra undersøkelsen vil bli presentert på Bilbransjens dager, den 26. november 2024.   

Undersøkelsen vil gjennomføres i tidsrommet 15. - 25. Oktober 2024

Resultatene vil kunne bidra til å danne et grunnlag for videre arbeid med å utvikle og styrke arbeidsmiljøet i bilbransjen i Norge. Det er derfor viktig at så mange som mulig tar seg tid til å besvare undersøkelsen, og at bedriftene oppfordrer ledere og medarbeidere til svarer så åpent og ærlig som mulig. Undersøkelsen er selvsagt helt anonym, og ingen enkeltpersoner vil kunne identifiseres i resultatrapportene. Mer informasjon om undersøkelsen kan du lese her.

 Medlemsbedriftene har mulighet til å bestille rapport for sin egen virksomhet, men det forutsetter at de ansatte legger inn virksomhets organisasjonsnummer og at det er mange nok som har svart til at anonymiteten til de ansatte kan ivaretas. Det er ingen kobling mellom navn/epost/ip-adresse og resultater. 

Her kan du lese om hvordan Auto 8-8 Gruppen har brukt rapportene i sitt HMS-arbeid > 

Praktisk  

Medlemmene ved daglig leder og HR vil få tilsendt en e-post med informasjon og en lenke til undersøkelsen på e-post fra NBF/BIL 15.10.2024. Denne informasjonen med lenken kan så videresendes til alle de ansatte i bedriften, slik at de kan svare på undersøkelsen. Det tar ca. 5 minutter å besvare den, og det kan gjøres på PC/Mac, nettbrett eller mobil.  
 
Spørsmål? 

Dersom du har spørsmål vedrørende undersøkelsen kan du henvende deg til  

Heidi Chr. Lund, Fagsjef HMS og bærekraft i NBF

heidi.lund@nbf.no /+47 926 52 464   

 

Erik Solum, Leder Innsikt og Bærekraft i BIL

e.solum@bilimportorene.no  /+ 47 920 13 151