Digital verktøykasse er en verktøykasse som inneholder bransjespesifikke maler, skjemaer og veiledere. I tillegg finner du eksempelvis presentasjoner fra frokostmøtene vi har en gang i uken.

Det meste av innholdet på siden er laget av oss i NBF og er en medlemsfordel. Det er kun medlemmer som får tilgang til innholdet og digital verktøykasse krever innlogging nettopp for å sikre at dette skal være en medlemsfordel. 

I denne artikkelen gir vi deg nyttig informasjon om hva digital verktøykasse inneholder og hvordan du får logget inn, slik at du kan bruke medlemsfordelen din.  

Hvor finner jeg digital verktøykasse?

Verktøykassen ligger på nbf.no og du finner inngangen på forsiden av hjemmesiden vår. Du kan også klikke på denne lenken for å komme rett til digital verktøykasse. 

Hva finner jeg når jeg går inn i digital verktøykasse? 

Når du logger inn i digital verktøykasse vil du komme til en oversikt med flere innganger. Her velger du hvilket "område" du ønsker verktøy innen. Er du for eksempel ute etter "avtale om utlån og prøvekjøring av bil", klikker du på bilsalg og finner avtalen i PDF. Om du leter etter presentasjonene fra frokostmøtene finner du dette under inngangen "Her finner du presentasjonene fra NBFs digitale frokostmøter". 

Vi har også samlet alt regelverk du kan ha behov for i verktøykassen. Dette finner du under "Teknisk bil- og verkstedrelatert regelverk". 

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss!

Hvordan får jeg tilgang? 

Daglig leder får automatisk tilgang til siden (den personen vi har registrert som daglig leder på bedriften eller avdelingen). Har du en annen rolle i bedriften kan enten daglig leder gi deg tilgang via arbinn.no og bedriftens medlemskap, eller du kan ta kontakt direkte med oss, så hjelper vi deg med tilgangen. Kontaktinformasjon finner du her. 

Hva gjør jeg for å få logge inn første gang? 

Første gang du skal logge inn, må du klikke på "ny bruker" ved innloggingen. Skriv inn e-postadressen vi har registrert på deg og opprett et passord. Du vil motta en verifiseringslenke på e-post. Neste gang du logger inn, velger du kun "logg inn".

Jeg er usikker på om jeg har tilgang? 

Dersom du er usikker på om du har tilgang kan enten daglig leder se dette i arbinn.no eller så hjelper vi gjerne til med dette. Ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du her.  

Jeg har byttet e-postadresse? 

Brukernavnet ditt er e-postadressen din og denne er unik. Dersom du har byttet e-postadresse, må du opprette bruker på nytt. Ta kontant med oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du her. 

Jeg har glemt passordet mitt...

Dersom du har glemt passordet ditt, kan du klikke på "glemt passord" ved innloggingen. Da vil du få tilsendt informasjon på e-post. 

Er ikke bedriften din medlem? Ta kontakt med oss for å se på medlemskap for din bedrift. 

Har du spørsmål eller trenger hjelp med å finne innhold, ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne.